Source EssentielleNATURLIG UTVUNNET FORMELL. PROFESJONELT RESULTAT

Oppdag Source Essentielles
naturlig utvunnet** & vegansk*
profesjonell hårpleie, med shampooer
som gjenpåfylles i salong

**Naturlig utvunnet formell: ingredienser med minst 80% naturlig opprinnelse

I dag er ditt mål enkelt, men vanskelig å oppnå: å finne tilbake til kilden for en enkel men effektiv og naturlig skjønnhetsrutine. Bra for deg og enda bedre for miljøet rundt deg. Kjøp her!

1.

Naturlig.

Formulert med 80-100% naturlig utvunnede ingredienser av høyeste kvalitet

2.

Profesjonell.

Samme resultat* som et klassisk hårpleieprodukt med naturlig følelse i håret

*Sammenlignet med L'Oréal Professionels klassiske hårpleie
3.

Bærekraftig.

De øko-designede shampooflaskene er firkantede i formen for å optimalisere transportplass, og kan gjenoppfylles i salongen opp til 3 ganger.

4.

Transparent.

Alle våre formler er tydelig forklart på emballasjen.

NATURLIG UTVUNNET HÅRPLEIE.

Ny generasjon
av profesjonelle formler

HVORDAN VI MESTRET INTEGRERING AV BOTANISKE INGREDIENSER

Calendula, lavendel, jasmin, evighetsblomst, og også akasieblad… L'Oréal Professionel har integrert nøye utvalgte blomster eller blad i hver enkelt av sine Source Essentielle-sjampoer og oljer. For å sikre at disse botaniske bestanddeler ikke påvirker klarheten i våre formler og ikke oppløses, har L'Oréals laboratier skapt en presis prosess. For å sikre at plantene distribueres jevnt og holdes flytende i en flytende væske, har forskerne identifisert et naturlig utvunnet emne, nemlig gellangummi, som skaper en slags usynlig struktur i flytende væsker.

EKSKLUSIVE KOMBINASJONER AV TENSIDER OG NATURLIG UTVUNNEDE INGREDIENSER

Tensider er hovedingrediensen i shampoo: de gir den sine rensende egenskaper, gjør at den skummer (eller ikke) og kan også gi den en myk og silkeglatt følelse. L'Oréals forskere ønsket å oppnå samme nivå av ytelse og kosmetisk resultat som i vanlige shampooer, men ved bruk av naturlig utvunnede ingredienser. For å oppnå dette, utviklet de to spesifikke teknologier: en for Source Essentielle-seriene for tørt hår, og en for normalt hår og sensitiv hodebunn. Begge disse teknologiene er basert på en meget presis balanse mellom nøye utvalgte tensider og kosmetiske stoffer.

PROFESJONELLE PRODUKTER.

Fire hårtyper, hvor alle
kan dra fordel av produkter
som er nøye utviklet
for helt spesifikke behov:

1 SHAMPOO + 1 PLEIE = NATURLIGT UTVUNNET
RUTINE MED ET PROFESJONELT RESULTAT FOR: 

- Normalt til fint hår
- Tørt hår
- Farget hår
- Sensitiv hodebunn

BÆREKRAFTIG SHAMPOO EMBALLASJE.

SMART MILJØVENNLIG SHAMPOO EMBALLASJE

Emballasjen er firkantet med det formål å romme en optimal mengde produkter i en minimal mengde plast. Denne formen gjør det også mulig å stable produktene hensiktsmessig for å utnytte transportplass.

FYLL PÅ DINE FLASKER I SHAMPOO BAREN!

Med Source Essentielle kan kundene komme inn og fylle på sine shampoo flasker direkte i salongen. Det betyr at vi sparer tilsvarende vekten av 1 flaske.

TRANSPARENT INGREDIENSKOMMUNIKASJON

Tydelig ingredienskommunikasjon på emballasjen

FULLSTENDING OVERSIKT

For å hjelpe forbrukere mot et mer ansvarlig forbruk, informerer L'Oréal Professionel både om opprinnelsen og funksjonen til de fleste av ingrediensene på baksiden av hvert enkelt Source Essentielle-produkt. Som med alle andre produkter, beskriver varemerket ikke bare de 96% naturlig utvunnede ingrediensene i detalj, men tilføyer også att de gjenværende 4% av ingrediensene er nødvendige for å sikre de sensoriske egenskapene og for å bevare formlen. Calendula, lavendel, jasmin og evigblomst, og også akasieblad...