100% PROFESJONELL HÅRFARGE MED URTER

1.

Urter

L'Oréal Professionnel presenterer sin aller første urtebaserte hårfarge.

2.

En uendelig palett av farger

En løsning
for alle kvinner

3.

Profesjonell

Utviklet sammen med verdensledende frisører for å skape en ny salongopplevelse.

4.

Bærekraftig

Samarbeid med lokale samfunn

Urter

Det beste fra naturen og forskning

Med kun 3 ingredienser høstet i India for våre laboratorier, har L'Oréal Professionnel kombinert det beste fra naturen og vitenskaplig forskning for å skape Botanéa. Indigo, Cassia og Henna lanseres som de første 100% urtebaserte hårfargene fra L'Oréal Professionnel.

  • INDIGO

    Bladet inneholder fargestoffer som gir et fargeresultat som varierer fra blå til lilla, hvilket passer utmerket til brune eller mørke baser, i kombinasjon med henna.

  • HENNA

    Bladene frigjør varme kobberfarger som er perfekte for å forberede blonde, kobber og brune nyanser.

  • CASSIA

    Planten dyrkes i flere områder i Indian og ble valgt av L'Oréal Forskning til å benyttes av frisørene for å justere nyanser og tilføre glans.

En uendelig palett
av farger

En løsning
for alle kvinner

Når disse tre pulverene er blandet med varmt vann, gir L'Oréal Professionnels urtebaserte hårfarge frisørene mulighet til å skape et bredt sortiment av nyanser og skreddersy til hver kunde. Disse tre urtebaserte fargene gir et personlig fargeresultat, fra lyseblond til mørkbrun og hvitt hår kan blandes for et naturlig resultat.

Profesjonell

Utviklet sammen med verdensledende
frisører for å skape en ny salongopplevelse

Bærekraftig

Samarbeid med lokale samfunn

L'Oréal Professionnel lanserte et treårig program for å ansvarlig fremstille Botanéa i India. Vårt mål er å utvikle den sosial økonomiske situasjonen hos bøndene med lokale kooperativer, men også forbedre og dele god landbrukspraksis for å skape en holdbar inntektskilde.

Kjøp her

Bærekraftig emballasje

Botanéa-pulveren kommer i gjennomsiktige, gjennfyllbare kubformede bokser og er lagd av PET-plast, som er 50% resirkulerbart. Refill-produktene kommer til salongene i lufttette poser lagd med FSC-sertifisert papir (Forest Stewardship Council) fra ansvarlig skogforvaltning.

Finn din nærmeste
Botanéa-salong